UDSTILLINGER, GALLERIER, BUTIKKER, WEBSHOPS OG MARKEDER

INSPIRATION

Find inspiration ved at kikke på keramik, andre har lavet. Besøg en udstilling, et galleri, en kunsthåndværkerbutik, en webshop eller et kunsthåndværkermarked og kom rigere hjem.

Annonce

WEBSHOP

Brian Poulsen Keramik Webshop

Webshop med unika keramik. Ting der ikke sælges i gallerier og små finurligheder.

bpclay / Rosinen, Helsebakken 1, 7100 Vejle

Annonce

WEBSHOP

Unika Keramik fra deMib

Du får 50% som bruger af Keramik som Passion på den keramik jeg laver, der ikke allerede nedsat. Brug koden: SSK50.

Mikkel deMib Svendsen, Buddingevej 89, 2800 Lyngby, 22 27 07 10

Hent ny inspiration med hjem til værkstedet

Et besøg på en keramikudstilling er næsten garanti for, at du får ny inspiration og virkelyst med hjem.

Det er fascinerende at kigge på andres keramik. Og det giver næsten altid keramikere lyst til at afprøve nye teknikker. Af samme grund har Keramik som passion en kategori, der hedder ‘Inspiration’.


Det er her, i den her kategori, at keramikere og keramikinteresserede .. i hvert fald med tiden .. skal kunne finde oplysninger om keramikudstillinger og foredrag. Om markeder, gallerier og hjemmesider. Det er også her, du skal kunne læse portrætter af keramikere, og det er her, du vil kunne få anmeldelser af film om keramikere.


Kort fortalt er det i den her kategori, at du vil kunne finde alting, der kan inspirere dig til at kaste dig ud i værkstedet og kreere.


Annoncørerne i denne kategori er museer, gallerier, ejere af kunsthåndværkerbutikker og arrangører af kunsthåndværkermarkeder og festivaller. Kender du sådan en, vil jeg blive glad og taknemmelig, hvis du vil fortælle vedkommende om siden her.

Tip mig

Jeg ved langt fra alt. Hjælp mig derfor meget gerne, hvis du kender til et eller andet, som det vil være spændende at læse om i en artikel, og som vil kunne inspirere keramikere og keramikinteresserede.

VÆRKSTED

MATERIALER, VÆRKTØJ, OVNE, DREJESKIVER, MASKINER OG VÆRKSTEDSPLADSER

INSPIRATION

UDSTILLINGER, GALLERIER, BUTIKKER, WEBSHOPS OG MARKEDER

SALG

GALLERIER, KUNSTFORENINGER, BUTIKKER, WEBSHOPS OG MARKEDER

UNDERVISNING

KURSER, WORKSHOPS, UDDANNELSER, KONKURRENCER OG FOREDRAG

ENDNU MERE I SLIKKERSPANDEN

Tag på en passioneret, keramisk opdagelsesrejse

Se alle kategorierne

Skriv til mig

Jeg bliver så forfærdelig glad, hvis jeg hører fra dig

Fortæl mig, hvordan jeg kan hjælpe dig

(felter med * skal udfyldes)

Emne *
Emne *
Kommunikationsopgave – tekst, grafik eller web
Samarbejde
Pressemeddelelse til Keramik som passion
Andet

BRITA STARCKE er ..

Tekst

.. uddannet journalist fra Danmarks Journalist- og Mediehøjskole. Jeg har skrevet artikler, pressemeddelelser, salgstekster og redigeret bøger og har været ansat som kommunikationsmedarbejder hos Læger uden Grænser og journalist hos HK. 

Grafik

.. uddannet designer fra Designskolen Kolding og multimediedesigner fra multimedieinstituttet mmi. Jeg har lavet grafik til tryksager og web i mere end 20 år og har tidligere arbejdet som designer for blandt andre LEGO, Zentropa og Andelskassen. 

Web

.. uddannet multimediedesigner fra multimedieinstituttet, og har siden både været ansat som webdesigner og programmør for miceandbrains, Zentropa og Andelskassen. Jeg har lavet hjemmesider, programmeret CMS-systemer, lavet webgrafik og animationer samt stået for god søgemaskineoptimering.